3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Rizespor'da moraller bozuk!

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 yenilen Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Raşit Çetiner, bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkartarak gelecek maçlara hazırlanacaklarını söyledi.

Çetiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, farklı mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ''Mutlak üç puan parolasıyla çıktığımız maçta ilk dakikalarda yediğimiz golle futbolcularımızın moralleri bozuldu. Bu moral bozukluğu ile çok geçmeden ikinci golü kalemizde görerek bir daha topaklanamadık ve defans hatalarından ilk 30 dakikada 4-0 geriye düştük. Bu dakikadan sonra oyun olarak toparlandık, ancak gol üretemeyince sahadan yenik ayrıldık'' dedi.

Kasımpaşa karşısında kaybedilen üç puanın çok önemli olduğunu ifade eden Çetiner, ''Kazansaydık rakiplerimiz ile aramızdaki farkı kapatacaktık. Fakat her şey bitmedi. Bizim kaybettiğimiz haftada, play-off yarışı içerisinde olan takımların da puan kaybetmiş olması tek tesellimiz. Kasımpaşa mağlubiyetinden gerekli dersleri çıkartarak gelecek maçlara hazırlanacağız. Hedeflerimizi biliyoruz. Bir yenilgi ile pes edecek takım değiliz'' diye konuştu.

 

aa
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?