8
Mayıs
2024
Çarşamba
RİZE

Şanssız kazazedenin başına gelenler

Rize'de yolun karşısına geçerken bir aracın çarpması sonucu yaralanan bir bayan, ambulansla hastaneye kaldırılmak istenirken yolda 2. bir kazayla karşılaşılınca, farklı bir hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Rize Sahil Yolu Menderes Bulvarı'nda meydana gelen kazada, Fatma Gencer (78) isimli yaşlı bayan yayalara kapalı olan alandan karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada Rize'den Artvin istikametine gitmekte olan Şanver Kaptan (58) yönetimindeki 61 AD 724 plakalı araç Gencer'e çarptı. Ağır yaralanan yaşlı bayan bir süre yerde baygın vaziyette yattı. Kısa süre sonra olay yerine gelen ambulansa konulan Gencer, Rize Devlet Hastanesi'ne götürülmek üzere yola çıkarıldı. Bu arada Rize Devlet Hastanesi'ne 1 kilometre kala aynı yol üzerinde ikinci bir kaza meydana geldi. Bir kamyonla çekici, kamyonun dingilinin kırılması sonucu birbirine çarptı.

Yol tamamen araç ulaşımına kapandı. Fatma Gencer isimli ağır yaralıyı taşıyan ambulans yoldan dönerek bu kez 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne gitmek zorunda kaldı. 82. Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Fatma Gencer'in durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili inceleme sürdürülüyor.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 16:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?