3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Seçime özel imaj

Uzun saçları ile Milletvekili seçilemeyen Zelkif Akgül, bu kez kısa saç ve bıyıkları ile Rize Belediye Başkanlığı’na talip oldu.


22 Temmuz Genel Seçimleri’nde Demokrat Parti’den Rize Milletvekili adayı olup kazanamayan Psikiyatri Doktor Zelkif Akgül, bu kez yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi’nde Demokrat Parti’den Rize Belediye Başkanlığı’na aday oldu. Milletvekilli adaylığı sırasında uzun saçları ile muhafazakar kesimin tepkisi çeken Akgül’ün bu kez seçmenin karşısına farklı bir imajla çıktığı görüldü.

Saçlarını kısaltan Akgül, bıyık bıraktı. Akgül, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben Rize’de okudum. O zamanlar Rize sosyal açıdan çok zayıftı. Rize’yi sosyal yönden gelişmiş bir şehir olarak hayal ettim. Rize iki başbakan çıkarmasına rağmen yeteri kadar gelişmiş bir şehir değil. Rize’ye olan sevdam için 4 yıl önce burada doktor olarak göreve başladım. Sağlık alanında Rizeli’ye vermiş olduğum hizmeti Belediye Başkanı olarak da vermek istiyorum. Rize’ye yeni hizmetler katmak için başbakan memleketine yakışır il yapmak için halkımızdan destek istiyorum” dedi.
Akgül, değişen imajıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz seçimde seçmen fikirlerimden çok uzun olan saçlarımı tartıştı. Bu seçimde saçlarımın değil fikirlerimin tartışılması için imaj değişikliği yaptım” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 18:30:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?