30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Senem'den 9 gündür haber yok

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dalganın denize sürüklemesi sonucu kaybolan üniversite öğrencisini Senem Kasap'tan 9 gündür haber yok.

Merkez Mahallesi sahilindeki rıhtımda 9 gün önce arkadaşlarıyla birlikte yürürken aniden gelen büyük dalgaya kapılarak denize düşen Senem Kasap'ın bulunması için dalgıçlarca denizden yapılan arama çalışmalarına, bir sonuç alınamaması üzerine son verildi. Kıyıdan yapılan aramalar ise sürüyor.

Genç kızın bulunamamasına üzülen Fındıklılı bir gurup vatandaş da cesedin karaya vurma ihtimaline karşı, kıyılarda arama çalışması yürütüyor. Vatandaşlar, özellikle hiç aranmayan çevre ilçe sahillerine ve kayalıkların aralarına bakıyor.

Arama yapan gruptan Murathan Öztürk, çevre ilçelerdeki kıyıların hiç aranmadığını, o nedenle bu yerlere bakmaya karar verdiklerini söyledi.Aramalara kıyıdan destek vermek istediklerini, Senem'in halen kayıp olmasından büyük üzüntü duyduklarını belirten Öztürk, “Dalgıçlar denize baktılar. Sahil kesimi olarak da Fındıklı sahillerine bakıldı. Biz de çevre ilçelerin sahillerine bakıyoruz. Dalgaların kıyı bölgelerdeki kayalıkların aralarına sürükleme ihtimalini düşünüyoruz” dedi.

AKŞAM DENİZDE BİR CİSİM GÖRÜLDÜ AMA

Bu arada, dün akşam saatlerinde sahilde yürüyen iki kişinin, denizde bir cisim gördüğünü söylemesi üzerine haber verilen polis ekipleri harekete geçti.
Fındıklı ilçesi açıklarında, denizde siyah renkte bir cisim gördüklerini söyleyen bu kişiler, çektikleri fotoğrafları Fındıklı Emniyet Amirliği ekiplerine gösterdi.
Fotoğraftaki karaltının genç kıza ait olabileceği ihtimali üzerine bölgeye çağrılan Hopa Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığına bağlı ekiplerinin aramalarından bir sonuç çıkmadı.

AA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 11:50:52
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 17:56:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?