5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Şöhreti yakalamak için 63 yıl bekledi

Rize’de 4 torun sahibi Melahat Mahmutoğlu, 63 yaşında reklam yıldızı oldu. Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bölgesel yayın yapan Kaçkar TV tarafından kendisine sunulan reklam teklifini kabul eden Melahat nine, mahalli bir reklam filminde başrol oynadı.

6 çocuk ve 4 torun sahibi Melehat nine, ilk kez bir oyunculuk deneyimi yaşadığını belirterek ulusal kanallardan gelebilecek reklam tekliflerine sıcak baktığını söyledi. Melahat Mahmutoğlu yaptığı açıklamada, "Kaçkar TV’de tanıdığım bazı çocuklar bana geldi. Bu teklifte bulundu. Onları kıramayıp kabul ettim. Eş dost reklam filmini çok beğendi. Benimde hoşuma gitti. Yine teklif gelirse oynarım" dedi.

Melahat Mahmutoğlu’nun eşi Şuayip Mahmutoğlu ise eşinin gerçekten çok başarılı olduğunu belirterek, "Güzel oynadı. Benim açımdan bir sakınca yok. Yine oynamasına müsaade ederim" diye konuştu.

Melahat nine, baş rolünü oynadığı reklam filminde, ağrıları ve hastalıkları olan yaşlı bir kadının bir firma tarafından üretilen doğal ilaçları kullandıktan sonra gençleşip rahatsızlıklarından kurtulmasını canlandırıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2005 Pazartesi 15:13:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?