3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Soylu hükümete yüklendi

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Süleyman Soylu, başarısızlıkla suçladığı Hükümete bir uyarının gerektiğini bunun da 29 Mart'ta sandıkta yapılacağını belirterek seçmenlerden sandıkta Hükümete sarı kart göstermelerini istedi.

DP Genel Başkanı Süleyman Soylu Rize'nin Çayeli ilçesinde düzenlenen mitingde partisinin adaylarını tanıttı, konuşmasında Hükümete yüklendi. Türkiye'nin iyi ve hak ettiği şekilde yönetilmediğini savunan Soylu, "Başı öne eğik bir Türkiye değil, insanların ürettiği, ürettiğinin karşılığını aldığı, milli iradenin sonuna kadar hakim olduğu, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye istiyoruz. Başı öne eğik sünepe bir Türkiye istemiyoruz. Orta Asya'da, Karadeniz'de, Ortadoğu'da ve Balkanlarda güçlü, kuvvetli, modern ve lider bir Türkiye'yi tekrar oluşturacağız. Bunun için çalışıyoruz" dedi.

Soylu, başarısızlıkla suçladığı Hükümete bir uyarının yapılmasını, bunun yerinin de seçim sandığı olduğunu belirterek cebinden çıkardığı sarı kartı gösterdi, seçmenlerin de aynı şeyi seçim sandığında yapmasını istedi.

Partililerin 'kırmızı' diye slogan atması üzerine Soylu, "Erman Toroğlu gibi hemen kırmızı kart gösteriyorsunuz. Siz 29 Mart seçimlerinde sarı kartı gösterin. Bu kötü gidişat nedeniyle bu hükümeti bir uyarın. Eğer bu kötü gidişattan hala uyanılmıyor ve devam ediyorsa evladınız olarak kırmızı kartı ben göstereceğim" diye cevap verdi.

Daha sonra partisinin adaylarını tanıtan Soylu, seçmenlerden destek istedi. Rize'deki programını tamamlayan Soylu, Artvin'e hareket etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2009 Cumartesi 16:23:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?