30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Suç işledi, trafik görevlisi oldu

SUÇ İŞLEDİ, TRAFİK GÖREVLİSİ OLDU

Rize’de suç işleyen gence Denetimde Serbestlik Yasası kapsamında 10 ay boyunca trafik polislerine yardımcı olma cezası verildi.

Rize’de amcasının oğlu ile tartıştıktan sonra amcasının oğluna ait iş yerine zarar veren Murat Çepli (18) isimli genç Rize 1. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza daha sonda Denetimde Serbestlik Yasası kapsamında, 10 ay boyunca trafik polislerine yardımcı olma cezası ile değiştirildi.

Lise 2. sınıfta eğitim ve öğretimine ara veren Murat Çepli, haftanın beş günü bir saat süreyle okullar caddesine giderek trafiğin düzenlenmesinde trafik polislerine yardımcı oluyor. Çepli, trafik polislerinin gözetiminde üzerine polis yeleği giyerek öğrencilerin ve araçların geçişini sağlıyor.

Çepli kendisine verilen cezadan memnun olduğunu belirterek, “Amca oğlu ile bir takım sıkıntılarımız olmuştu. Hakimde bize böyle bir ceza verdi. Polis ağabeylere yardımcı oluyorum. Cezamdan da memnunum. Bu ceza dört duvar arasında kalmaktan iyidir. Burada bir saat görevimi yaptıktan sonra özgürüm. 40 yıl düşünsem polis yeleği giyeceğim aklıma gelmezdi”şeklinde konuştu.

SUÇ İŞLEDİ, TRAFİK GÖREVLİSİ OLDU
SUÇ İŞLEDİ, TRAFİK GÖREVLİSİ OLDU
SUÇ İŞLEDİ, TRAFİK GÖREVLİSİ OLDU
SUÇ İŞLEDİ, TRAFİK GÖREVLİSİ OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2010 Cuma 13:27:02
Güncelleme :12 Mart 2010 Cuma 15:09:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?