3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Takside bir çuval silah bulundu

Rize'nin Pazar ilçesinde, sahil yolunda terk edilmiş halde bulunan ticari plakalı bir taksinin bagajında, çuval içerisinde el yapımı tabancalarla bunlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi. 

Devriye gezen Pazar Asayiş Şube ekipleri, gece saat 23.00 sıralarında Pazar Kirazlık Mahallesi mevkii sahil yolu üzerinde, 53 T 5165 plakalı ticari bir taksiyi terk edilmiş vaziyette buldular. 

Emniyet güçleri, araçta yaptıkları aramada bagaja saklanmış bir un çuvalı içerisinde el yapımı 7 adet tabanca, bu tabancalara ait şarjörler ve çok sayıda silah yapımında kullanılacak parçalar buldu. 

Ardeşen'den Pazar ilçesine seyir halindeyken Aynı istikametteki Pazar Kirazlık Çay Fabrikası önünde trafik uygulaması yapan Pazar Bölge Trafik ekiplerini gören kişi veya kişilerin silah yüklü aracı uygulama yapılan yerin 200 metre gerisinde bırakarak kaçtıkları sanılıyor. 

Olayın ardından yapılan operasyonla ticari aracın sahibi olduğu belirtilen M.K. (29) gözaltına alınırken, 1 kişinin daha arandığı belirtildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 15:13:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?