30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Tiyatro sahnesinde nikah!

TİYATROCU ÖĞRETMEN NİKAHINI SAHNEDE KIYDIRDI

Rize Gençlik Merkezi'nde tiyatro sanatçısı olan biyoloji öğretmeni Emine Nar, rol aldığı "Keşanlı Ali Destanı" adlı tiyatro gösterisinin provaları sırasında verilen arada resim öğretmeni Fahrettin Kaya ile nikah kıydırdı.

Tiyatro sanatçısı ve biyoloji öğretmeni Emine Nar (35), Antalya'da görev yapan resim öğretmeni Fahrettin Kaya (45) ile nikahının tiyatro sahnesinde kıyılmasını istedi. Bunun üzerine İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde sahnelenen "Keşanlı Ali Destanı" adlı tiyatro gösterisinde rol alan Emine Nar'ın nikahı prova arasında sahnede kıyıldı. Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını Emine Nar'a vererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Bu sırada bağırarak salona giren

ve lakabı Manyak Cafer olan bir genç, "Dur bakalım başkan, bu nikah bu kadar kolay kıyılamaz" diyerek sahneye yürüdü. Damat ve salondaki davetlilerin şaşkın bakışları altında sahneye çıkan genç "Gelinle küçük bir hesabım var. O hesabı görmeye geldim" dedikten sonra tiyatrocuların alkışları arasında Emine Nar'a sarılarak mutluluklar diledi. Olayın bir oyun olduğunu anlayan damat ve salondakiler rahat bir nefes aldı.

Emine Nar, en büyük isteğinin tiyatro sahnesinde nikahının kıyılması olduğunu ve bunu da gerçekleştirdiğini ifade ederek "Şu an çok mutluyum. Benim için çok güzel bir anı oldu" dedi.

Eşi Fahrettin Kaya da, bir tiyatro sahnesinde nikahının kıyılacağını hiç düşünmediğini ancak insanın bazen aklına gelmeyenlerin başına geldiğini söyledi. Nikah sırasında bağırarak sahneye gelen kişinin kendisini kısa bir süre de olsa endişelendirdiğini belirten Kaya, "Tiyatro sahnesi olduğu için her an her şey olabilir diye düşündüm. Onun için fazla bir şey hissetmedim" ifadelerini kullandı.

TİYATROCU ÖĞRETMEN NİKAHINI SAHNEDE KIYDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 13:44:02
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 17:31:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?