9
Mayıs
2024
Perşembe
RİZE

Tolantıya geç kalan valiye ceza

Rize Valiliği'nde geçtiğimiz hafta düzenlenen Halk Günü toplantısına geç katılan Rize Valisi Kasım Esen, bu hafta ceza olarak bir öğrenciye 50 YTL burs parası ödedi. 

Rize Valiliği tarafından düzenlenen Halk Günü toplantılarına geç katılan bürokratlar için uygulanan cezalandırma sistemi uygulanmaya devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta düzenlenen toplantıya işlerinin yoğunluğu nedeniyle geç katılan Rize Valisi Kasım Esen, bu hafta kimsesiz bir öğrenciye 50 YTL burs parası ödedi. Esen, işlerinin yoğunluğundan dolayı bu hafta düzenlenen toplantıya da katılamadı. 50 YTL'lik burs parasını Rize Vali Yardımcısı Ahmet Altıntaş, Vali Esen, adına parayı Rize Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Zeki Karataş'a teslim etti. Vali Yardımcısı Ahmet Altıntaş, "Sayın Valimiz geçtiğimiz hafta toplantıya geç katıldığı için ceza olarak kimsesiz bir öğrencimize 50 YTL burs verilmesi için bu parayı bana teslim etti. Bende öğrenciye verilmek üzere Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcımız Zeki Karataş'a veriyorum" dedi. 

1 önceki hafta yine geç kalan bir il müdürü, vatandaşlara ve bürokratlara muz ikram etmek zorunda kalmıştı.
iha
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2006 Çarşamba 19:16:38
Güncelleme :1 Kasım 2006 Çarşamba 19:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet başköylü IP: 88.233.255.xxx Tarih : 7.11.2006 16:25:27
selamünaleyküm;sayın valimiz kasım esen beyin davranışını örnek davranış olarak addediyorum,zira bu davranışıyla eğitime vermiş olduğu önemi gösterdi bizlere.şahşım adıma şükranlarımı sunuyorum..sayın valimize ve bütün personele hayırlı çalışmalar diliyorum,ALLAH yar ve yardımcınız olsun...muhammet başköylü/ist