5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Trabzon ekonomisi Rize'yi ziyaret etti

Trabzon Sanayi Ticaret Odası (TSTO) Yönetim Kurulu, Rize Sanayi Ticaret Odası’nı (RTSO) ziyaret etti. TSTO Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu üyesi Şadan Eren, TTSO Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte RTSO’yu ziyaret etti.

Eren, RSTO Başkanı seçilen Ömer Ofluoğlu’na hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretlerinden dolayı Eren’e teşekkür eden Ofluoğlu, çalışmalarında TTSO’nun desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek, "Çalışmalarımızda TTSO’nun desteğine ihtiyaç duyuyoruz. Eren ve ekibi ile iyi ilişkiler geliştirerek Trabzon ve Rize için faydaylı projler üretmeyi umut ediyoruz" dedi.

TTSO Yöretim Kurulu Başkanı Şadan Eren ise yaptığı açıklamasında, "Son seçimlerde RTSO’nun büyük desteğini gördüm. Artık sadece TTSO’nun değil, TOBB’un da bölge sorumlusu olduk. Artık Rize’nin sorunları da bizim sorunumuzdur. Trabzon ile Rize arasında bir ayrım yapamayız. Bölgemizin önde gelen sorunlarından birisi işsizliktir. İssizliğin giderilmesi için RTSO ile ortak çözümler üretmek isteriz" diye konuştu.
Ömer Ofluoğlu, ziyaretin anısına Şadan Eren’e bir plaket hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 15:08:28
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 15:15:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?