5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

TÜMSİAD Rize için proje üretecek

Tüm Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi Başkanı İsmail Yılmaz, ildeki diğer sivil toplum kuruluşları ile istişare yaparak kentin problemleri için çözüm önerileri geliştireceklerini söyledi.

TÜMSİAD Rize Şubesi Başkanı Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, ildeki gazetecilerle bir araya geldi. Rize'nin mevcut problemlerinin tartışıldığı toplantıda konuşan Yılmaz, Rize'nin öncelikli problemlerinin çözümü için kentteki sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yaparak projeler üreteceklerini kaydetti.

Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Baki Fil ise, Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren TÜMSİAD'ın Rize il teşkilatının kurulma çalışmalarını tamamladığını dile getirdi.

TÜMSİAD olarak yapacakları çalışmalarla bölgede istihdamı arttırıcı girişimlerde bulunacaklarını vurgulayan Baki Fil, "Bunun için ön çalışmalara hız verdik. Ayrıca ilimiz için hayati önem taşıyan meseleleri de yakından takip ediyoruz. Ovit Tüneli sadece Rize için değil bölgesel kalkınmanın ilk ayağıdır. Ovit Tüneli'ne sadece iki ili birbirine bağlayan bir proje olarak görenler yanılıyor. Bu proje Doğu Karadeniz'i Doğu Anadolu'ya bağlayan bölgesel bir çalışmadır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 17:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?