5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Üniversite öğrencileri çöp topladı

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÇÖP TOPLADI

Rize’nin Çayeli ilçesinde Rize Üniversitesi ve Çayeli Belediyesi tarafından Eğitim Fakültesi’nde okuyan öğrenciler çöp toplama faaliyeti düzenleyerek Kanlıdere Aile Plajı’nı temizledi.

“Temiz Toplum, Temiz Çevre ve Temiz, Güzel Bir Çayeli için El Ele” adı altında başlatılan uygulamada Rize Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri, Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı ile birlikte yol kenarında bulunan çöpleri toplayarak poşetlere dolduruldular.

Konu ile ilgili açıklama yapan Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı “Rize Üniversitesi’ne ve Öğretmen adayı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada arkadaşlarla birlikte temizlik yapmak istiyoruz. Buraya pikniğe gelip de denize giren hemşerilerimize bir örnek olmasını diliyoruz. Buraya geldikleri zaman buraları temiz tutmaları gerekmektedir. İnsanlar yaz mevsiminde burada denize girecekler. Buralar ne kadar temiz olursa turizm açısından Çayeli’mizin o kadar temiz olacağına inanıyorum. Bizlerle birlikte buraya gelen öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÇÖP TOPLADI
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2011 Salı 16:23:02
Güncelleme :1 Haziran 2011 Çarşamba 22:56:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?