5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Vali amcaya teşekkür

VALİ AMCAYA TEŞEKKÜR

Rize’de geçirdiği karaciğer nakli ile sağlığına kavuşan 6 yaşındaki Damla Cemre Fil, tedavi süresince kendisini yalnız bırakmayan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rize’de Hamide ve Ali Fil çiftinin 6 yaşındaki kızları Damla Cemre Fil doğduğu günden bu yana karaciğer rahatsızlığının pençesinde hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Fil, bundan bir süre önce Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu ve hayırsever iş adamlarının desteği ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Organ Nakil Merkezi’nde başarılı bir ameliyat geçirdi. Ameliyatta, 36 yaşındaki teyzesi Meral Baş’ın karaciğerinin yüzde 60’ı alınarak minik Damla Cemre’ye nakledildi. Uyum süreci de başarı ile tamamlanınca minik kız çocuğu sağlıklı bir şekilde Rize’ye döndü. Minik kız çocuğu ilk olarak tedavi süresince kendisini yalnız bırakmayan Rize Valisi Seyullah Hacımüftüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Annesi Hamide Fil ile Hacımüftüoğlu’nu ziyaret eden minik kız çocuğu valiye çiçek verdi.

Hacımüftüoğlu, kucağına aldığı minik Damla Cemre ile bir süre sohbet etti. Hacımüftüoğlu, Damla Cemre için fazla bir şey yapmadıklarını sadece tedavi boyunca ücretsiz olarak konaklamasını sağladıklarını belirtti. Anne Fil, Vali’ye yardımlarından dolayı teşekkür etti.

VALİ AMCAYA TEŞEKKÜR
İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2011 Pazartesi 16:58:00
Güncelleme :18 Nisan 2011 Pazartesi 17:35:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?