5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Valilik binasında intihar girişimi

Rize Valiliği'nden istediği yardımı alamayan bir kişi, kendisini merdiven boşluğundan atarak intihar girişiminde bulundu. 

Rize Valiliği'nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda Numan Gül (18) isimli genç, Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan istediği yardımı alamayınca intihar girişiminde bulundu. Rize Valiliği Salonu'nda bir toplantının olduğu sırada Valilik Binası'nın 5. katına çıkan genç, merdiven korkuluklarına oturarak bağırmaya başladı. İntihar girişiminde bulunan genç, valilik binasında panik yaşanmasına neden oldu. Valilik personeli bir süre genci kararından vazgeçirmek için uğraştı. Konuşmak için kızgın gencin yanına çıkan bir polis memuru, genci etkisiz hale getirerek merdiven boşluğuna atlamasını önledi. 

Karabük'ten iş bulmak için Rize'ye geldiğini açıklayan Gül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan kovulduğunu iddia ederek, "İş bulmak için Rize'ye geldim. Bir milyara ihtiyacım var. Bu parayı Sosyal Yardımlaşma Vakfı'ndan istedim. Bana 'git intihar et' diye kovdular. Ben de intihara kalkıştım" şeklinde konuştu. 

Rize Valiliği'nden konuyla ilgili açıklama yapılacağı bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 18:20:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ferhan albayrak IP: 88.245.8.xxx Tarih : 23.03.2007 23:24:42
televizyona çıkmak için reklam yapan insanların davranışları bana saçma geliyor