5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Yan bakma kavgası ölümle bitti

Rize sahilinde yürüyüş yapan 50 yaşındaki Hüseyin Fırtına, ‘Niye bana yan yan bakıyorsun?” diyerek tartıştığı kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla öldürüldü.

Gülbahar Mahallesi sahilindeki yürüyüş bandında dün gece saat 21.00 sıralarında M.D. adlı kadında yürüyüş yapan işçi emeklisi Hüseyin Fırtına, tanımadığı bir kişiyle tartışmaya başladı. Alkollü olduğu belirlenen Hüseyin Fırtına’nın, “Niye bana yan yan bakıyorsun” sözleriyle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Ancak kavga, M.D.’nin araya girmesi ile yatıştırıldı ve taraflar ayrıldı.

Bir süre sonra tekrar karşılaşan Hüseyin Fırtına ve kimliği belirsiz kişi arasında tekrar kavga çıktı. Kimliği belirsiz kişi, belinden çıkarttığı tabanca ile Fırtına’ya bir el ateş ettikten sonra kaçtı. Karın bölgesine isabet eden tek kurşunla ağır yaralanan Fırtına kaldırıldığı Rize Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

M.D. adlı kadının verdiği eşgalden yola çıkan polis katilin kimliğini belirlemeye çalışıyor. Evli olan Hüseyin Fırtına’nın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 12:42:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?