5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Yaralı Ağrılı vatandaş hayatını kaybetti

Rize’de, bugün akşam saatlerinde Rizeli ve Ağrılı şahıslar arasında çıkan kavgada silahla ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgile göre, bugün akşam saatlerinde Rize’nin Çiftekavak mevkiinde meydana gelen olayda, Rizeli şahıslarla Ağrılı şahıslar arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Ağrı nüfusuna kayıtlı Yakup Naz (15) isimli şahıs ağır yaralandı. Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Naz, daha sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’ne sevk edildi. Naz, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Olayın geçtiğimiz gün Rize’nin Çayeli İlçesi’nde Rizeli vatandaşlar ile Ağrılı çay işçileri arasında yaşanan para tartışmasından çıktığı tahmin ediliyor. Ağrılı grubun bugün polis kontrolünde Rize’den çıkartılırken, kendilerini takip eden Rizeliler’i gördükten sonra Çiftekavak mevkiinde araçlarından inerek kendilerini takip edenlerle kavgaya etmeye başladıkları bildirildi.
Konuyla ilgili olarak konuşan Rize Valisi Enver Salihoğlu ise, "Olay adi bir cinayettir. Olayla ilgili yapacak başka bir değerlendirme de yoktur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 02:16:00
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 15:41:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?