5
Mayıs
2024
Pazar
RİZE

Yarışmadan ilginç görüntüler

ÇAY İÇME YARIŞMASI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Bu yıl 2.'si düzenlenen Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali kapsamında gerçekleştirilen çay içme yarışması ilginç görüntülere sahne oldu.

Fındıklı ilçesinde Çaykur'un desteği ile çay içme yarışması yapıldı. Yarışmada 9 farklı ülkeden ekipler, önlerindeki sıcak çayları 3 dakikada içebilmek için birbirleriyle yarıştı. Çayların sıcak olması yarışmacılara zor anlar yaşattı. Yarışmacılar içmeye çalıştıkları çayları soğutmak için değişik metotlar uyguladı. Kimi yarışmacı çayı üflerken, kimi yarışmacılar ise çayları bardaktan bardağa boşaltarak soğutmaya çalıştı. Yarışmada Romanya ekibi, 3 dakika içerisinde 5 bardak sıcak çay içmeyi başararak

birinci oldu. İkinciliği Hırvatistan, üçüncülüğü ise Slovakya ekibi elde etti. Yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi. Birinciliği büyük bir coşku içerisinde kutlayan Romanya ekibi, ülkelerine birinciliği kazandıran arkadaşlarını elleri üzerinde taşıyarak havaya fırlattılar.

Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali, Artvin'in Murgul ve Arhavi ilçeleri ile Rize ve Çayeli ilçesinde yapılacak etkinliklerle 11 Temmuz'da sona erecek.

ÇAY İÇME YARIŞMASI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
ÇAY İÇME YARIŞMASI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
ÇAY İÇME YARIŞMASI İLGİNÇ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2011 Perşembe 11:53:02
Güncelleme :7 Temmuz 2011 Perşembe 17:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?