30
Nisan
2024
Salı
RİZE

Yazıcıoğlu'nu Rize de unutmadı

YAZICIOĞLU'NU RİZE DE UNUTMADI

Geçen yıl ölümü ile yediden yetmişe herkesi yasa boğan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yıldönümünde Rize'de de geniş bir katılımla anıldı.

BBP MKYK üyesi ve aynı zamanda da bir Rizeli olan işadamı Fatih Güner ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun dava arkadaşlarının Rize'de gerçekleştirdiği anma gecesinde 10 bin adet gül dağıtılırken okunan mevlitlerle merhum genel başkanın ruhu yad edildi. Binlerce vatandaşın katıldığı anma gecesinde Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı da katılırken BBP ilçe teşkilatları da tam kadro hazır bulundu.

BBP MKYK üyesi olan Fatih Güner, Muhsin Yazıcıoğlu için yaptığı konuşmada şehitlerin ölmediğini herkesin bildiğini belirterek, "Bizim şehidimiz de Liderimiz Muhsin Yazıcıoğludur. O bizim daima örnek aldığımız kişidir. Onun aramızdan ayrılmasına kaza diyebiliriz fakat onun ölümü adeta bir sır perdesinden farklı konumda değil*. Bunun için çok gayretli olup aydınlatılması adına çok uğraş veren Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Fakat bu bir gerçek ki geçmişte

aydınlatılamayan çok ölümlere şahit olduk. Eşref Bitlis paşa da bu örneklerin başında geliyor. Bu kazanın sebebi uzun yıllar sürmeden ve bir an önce hükümetimiz tarafından aydınlatılsın" diyerek sözlerine son verdi.

YAZICIOĞLU'NU RİZE DE UNUTMADI
YAZICIOĞLU'NU RİZE DE UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2010 Cumartesi 19:10:00
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 00:32:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?