4
Mayıs
2024
Cumartesi
RİZE

Yılmaz'a coşkulu karşılama

Eski Başbakanlardan Rize Bağımsız Milletvekili Adayı Mesut Yılmaz, seçim çalışmalarına başlamak üzere bugün Rize'ye geldi.

İstanbul'dan Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla öğle saatlerinde iş adamı Abdürrahim Albayrak ve beraberindekilerle birlikte Trabzon'a gelen Mesut Yılmaz'ı Trabzon Havalimanı'nda Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Özen, Anavatan Partisi eski Rize Milletvekili Ahmet Kabil, Rize il Başkanı Mustafa Mataracı ve eski partililer karşıladı. Karşılama sırasında KTÜ Rektörü Özen'in Yılmaz'a verdiği sarı zarf dikkat çekti. Yılmaz, daha sonra kara yolu ile Rize'ye gitti.

Rize il sınırında kendisini binlerce kişi karşıladı. Burada yapılan karşılama nedeniyle Trabzon-Rize kara yolu bir saat ulaşıma kapalı kaldı. Yolu trafiğe açmak için iş adamı Abdürrahim Albayrak bir kamyonetin kasasına çıkarak trafiğin akışını sağlamaya çalıştı. Yaklaşık 3 bin araçlık konvoyla seçim otobüsüyle Rize'ye giden Yılmaz'a "Gerçek Rizeli Başbakan Mesut" tezahüratlarında bulunuldu. Yılmaz'ın 10 gün Rize'de kalacağı ve her gün ilçeleri gezerek seçmenden oy isteyeceği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 16:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail mandev IP: 88.229.13.xxx Tarih : 23.06.2007 07:17:07
rızeye adam gıbı hızmet edenı rızelı hıc bır zaman unutmaz sıyasetı bıraksa bıle tek başına 4.5 yıl ıktıdardınız rıze ıcın yapılanı soyleyın a.mesut yılmazın yaptıklarını kendınıze mal etmeye calıştınız ama halk bılıyor herşeyı bır şeylerını begenıyorum edebıyatı ıyı yapıyorlar cenelerı bol sankı her şey cok ıyı her kurumla kavgalı olan bır hukumet demokrası kelımesını agzına bıle alamaz