3
Mayıs
2024
Cuma
RİZE

Yımaz'dan CHP'li adaylara destek

Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, Pazar'da CHP'li belediye başkan adayı Hikmet Hatırnaz'la esnaf ziyareti yaparak seçmenden Hatırnaz'a destek istedi.


Ardeşen'de Anavatan adayı Temel Eryılmaz ve Hemşin'de de CHP adayı Başar Cumbur için destek programı olduğunu söyleyen Mesut Yılmaz, "Pazar'a her gelişimde uğruyorum.

Geçen sefer de geldim. Sayın başkanı ziyaret ettim belediyede. Bugün Ardeşen ve Hemşin'de programım var. Oraya gitmeden yine Pazarlı hemşehrilerimle beraber olmak istedim. Gazetelerde bazı beyanatlar okuyorum. Benim bağımsız milletvekili olarak seçimde tarafsız olmam gerektiğini söylüyorlar. Doğrusu bunları anlamakta zorluğum var" dedi.


HEMŞEHRİLERİMDEN YANA TARAFIM
Bağımsız olmak mutlaka tarafsız olmak anlamına gelmediğini anlatan Yılmaz, şunları söyledi: "Gayet tabii seçimde tarafım. Hemşehrilerimden yana tarafım. Onlara en iyi alternatifleri sunmaya çalışıyorum. Pazar'da Hikmet beyi desteklediğimi daha önce de söyledim. Arkadaşlarımız onunla işbirliği yapıyor. Kararı tabii ki Pazarlı hemşehrilerim verecek."


Mesut Yılmaz daha sonra CHP Belediye Başkan adayı Başar Cumbur'a destek için Hemşin ilçesine gitti.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 17:13:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?