5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Araba farında idman yaptılar

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'da devam eden Samsunspor'da teknik direktör Erdoğan Arıca, gece idmanında elektrikler kesilince çareyi oto farlarının ışığında buldu.

Antalya'nın Çolaklı Beldesi'ndeki Club Grand Aqua Otel'de kampa giren Samsunspor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. İdmana, Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımından transfer edilen kaleci Dejan Maksic de katıldı. Kırmızı-beyazlı ekip, Antalya kampında Altay, İstanbulspor ve Kayseri Erciyesspor ile hazırlık maçları yapacak.

Teknik Direktör Erdoğan Arıca, ligin ilk yarısında istenilen yerde olmadıklarını söyleyerek, "İlk yarıda istediğimiz puanları alamadık. Fakat biz geriye bakmıyoruz. İkinci yarı için çalışmalarımız sürüyor. Futbolcularımızın son derece arzulu ve idman ritimlerinin çok yüksek olması bizi mutlu ediyor. Hiçbir sorunumuz yok. Tranfer etmek istediğimiz 3-4 oyuncumuz var. Onları da transfer edersek sorun kalmayacak" dedi.

İlk yarıyı tamamen unuttuklarını ifade eden Arıca, "İkinci yarıda puan hesabı yapmıyoruz. Ligin ikinci yarısında üst sıralara doğru tırmanışa geçeceğiz. Üst sıralarda bir Samsunspor olacağız" diye konuştu.

Öte yandan, idman sırasında elektriklerin kesilmesi üzerine kırmızı-beyazlı ekip, çalışmalarına önce kamera ışıklarıyla daha sonra da araba farlarının ışıklarıyla devam etti. Samsunspor, jenaratörün devreye sokulmasıyla çalışmalarını kaldığı yerden sürdürdü.

.
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2006 Pazartesi 10:56:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?