5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Canikli boksörler iddialı

Samsun Canik Belediyespor Boks Takımı, 4-9 Şubat 2006 tarihleri arasında Balıkesir'de yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda iddialı.

Canik Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Mustafa Bilir, şampiyonaya Canik Belediyespor'dan 46 kiloda Ramazan Yılmaz, 52 kiloda Oğuz Başkan, 54 kiloda Arif Başkan, 57 kiloda Mehmet Bilir, 60 kiloda Osman Yılmaz ve 66 kiloda Oğuzhan Uzun, ferdi olarak da 46 kiloda Mustafa Aydın, 48 kiloda Bünyamin Aydın, 50 kiloda Muzaffer Aydın ve 57 kiloda Mehmet Dinç olmak üzere toplam 10 kişilik bir il karmasıyla katılacaklarını söyledi. Bilir, "Türkiye Yıldızlar Şampiyonası'na katılan boksörlerimiz, 8 Ocak'ta yapılan il birinciliği müsabakalarında başarı gösterdiler ve Samsun'u temsil etme hakkını elde ettiler. Bu boksörlerimiz, Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda da büyük başarılara imza atacaklardır" dedi.

Canik Belediyespor'un her branşta olduğu gibi boksta da ülke genelinde ses getirecek sonuçlar aldığına dikkat çeken Canik Belediyesispor Müdürü Üzeyir Kodan, amaçlarının Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda Samsun'u en iyi şekilde temsil etmek ve geleceğin milli takımında yer alacak boksörleri yetiştirmek olduğunu kaydetti. Kodan, "Canik Belediyespor Boks Takımı, geçmişte olduğu gibi bu şampiyonada istediği sonuçları alacak. Bundan hiç kuşkum yok. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu çalışmalarımızın ürününü ise 4-9 Şubat tarihleri arasında Balıkesir'in Gönen İlçesi'nde yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonası'nda alacağız. Gençlerimize güveniyoruz. Onlar bizim ve ülkemizin yüz akları olacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2006 Salı 15:21:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?