5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ceyhun uyum sorununu aştı

Turkcell Süper Ligi'nin devre arasında Konyaspor'dan Samsunspora gelen Ceyhun Eriş, bu sezon ligin çok zor geçeceğini söyledi.

Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Beşektaş ile İstanbul'da karşılaşaçak olan Samsunspor hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Erdoğan Arıca yönetimindeki idmanda oyuncular kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Devre arasında alınan Tamer, Tolga, Maksic, Guaye ve Ceyhun'un takıma büyük ölçüde alıştığının gözlendiği Samsunspor'da grip olan Celil ve Serkan dışında tam kadro çalıştı. Celil ve Serkan'ın ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

İdman sonrasında sorularımızı cevaplandıran Samsunspor camiasının kendisinden çok şey beklediği Ceyhun ise büyük ölçüde uyum sorununu aştığını söyledi. Takımın büyük bir kısmını tanıdığını ifade eden Ceyhun, "Yalnızca ortama alışmam gerekiyordu. Bunu da haman hemen atlattım. Bur uyum sorunu yaşamadığımı ifade etmeliyim. Badece biraz daha zaman gerekiyor" dedi.

Türkiye Kupası'nda Samsunspor'un grubunun lideri olduğunu hatırlatan Ceyhun, "Bize bir beraberlik yetiyor. Bu demek değil ki beraberlik için oynayacağız. Saha çıkıp en iyi şekilde oynayıp kazanmak istiyoruz. Türkiye Kupası'nda daha ileri gitmeyi hata final oynamayı arzuluyoruz" diye konuştu.

Samsunspor'un çok kaliteli oyunculardan kurulu bulunduğunu dile getiren Ceyhun, "Samsunspor'un ilk yarıdaki sıkıntısı bu kalitesini sahaya yansıtamaması idi. İkinci yarı bu sorunu aşacağımızı düşünüyorum, Ancak benim kanaatim o dur ki bu sene lig çok zor gececek. Çünkü ligin dibindeki takım ile dördüncü sıradaki takım arasında 10 puan bulunuyor. Birkaç maç sıralamada her şeyi değiştirebilir. Şu an 17. sırada olan Samsunspor da birkaç maç sonra üst sıralarda yer alabilir. Bizim arzumuz en azından tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. Bene bunu da yapacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2006 Cumartesi 15:46:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?