26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Derebahçe tesisleri yapılıyor

Samsun'un en büyük beldelerinden biri olan Gazi'ye Derebahçe Spor Tesisleri'nin yapılması için Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım tarafından düğmeye basıldı.

Gazi Belediyespor'un futbolda 3. Lig'e çıkma başarısını göstermesinin ardından Derebahçe Spor Tesisleri Projesi'ni geliştiren Başkan Süleyman Kaldırım, "Amatörlükten profesyonelliğe terfi eden bir kulübün en büyük ihtiyaçlarından biri de modern bir tesisti. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak beldemizde belirlenen 15 dönümlük bir arazi üzerine profesyonel futbol sahası, ikinci bir idman sahası, futbolcuların kamp yapabilmesi için 600 metrekarelik tesis ve 2 bin 500 kişilik trübin yapmak için kolları sıvadık" dedi.

Tesislerin inşaatının yakın bir tarihte biteceğini kaydeden Kaldırım, Derebahçe Spor Tesisleri'nin hem bulunduğu alanı canlandıracağını hem de gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kalabileceği bir merkez haline geleceğini kaydetti.

Kaldırım, "Deplasmana gelen konuk takımlarımızın da konaklayabileceği, antrenmanlarını yapabilecekleri bir spor tesisi olarak tasarlanan Derebahçe Spor Tesisleri beldemizde bulunan önemli bir eksikliğin giderilmesini sağlayacaktır. Beldemizde bulunan gençlerin spora yönelmesi için de iyi bir cazibe merkezi konumunda olacak olan spor tesislerimiz, spora ve sporcuya verdiğimiz önemin de önemli bir göstergesidir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 13:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?