5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Futbolculara biber gazı

Samsun’da 1’inci Amatör Küme Büyükler Ligi’nde Selanikspor ile Esentepespor maçı sonunda olaylar çıktı. Polisler, tekme ve yumrukla kavga eden futbolcuları yı polisler cop ve biber gazı kullanarak ayırmaya çalıştı.

Samsun 19 Mayıs Stadı yanında bulunan Cahit Örge Stadı'nda dün oynanan Selanikspor-Esentespor maçında arbede yaşandı. Şampiyonluk mücadelesi veren iki takımın mücadelesi gergin başladı. 20 puanla 2'nci sırada bulunan Esentepespor ile aynı puana sahip, averajla üçüncü olan Selanikspor maçının sonunda olaylar çıktı.

Maçın ilk yarısı 1-0 Selanikspor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci yarıdaki uzatma dakikalarında Esentepespor, beraberliği sağladı. 1-1 biten maç sonunda Selaniksporlu taraftarların rakip futbolcular küfür ederken sahanın içi birden karıştı.

İki takım futbolcuları birbirlerine saldırdı. Polis, yumruk ve tekmeli kavgayı ayırmada güçlük çekti. Polis, kavgayı ayırmak için cop kullanmak zorunda kaldı. Bazı seyircilerin de karıştığı kavgada polis biber gazı sıkarak arbedeyi önlemeye çalıştı.

Takviye ekiplerin de gelmesiyle birlikte güvenlik güçleri, taraftar ve futbolcuları güçlükle yatıştırdı. Olaylarda yaralananların tedavisi saha içi sağlık görevlileri tarafından ayakta yapıldı. Yolspor’un 22 puanla lider olduğu B grubunda ligin bitimine 6 hafta kaldı.


.
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2006 Cuma 15:08:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?