26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Gazi Bld. çıkışını sürdürecek

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden Gazi Belediyespor'da deplasmanda Çorumspor karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp Başkanı Bahadır Saraç, takımın son haftalardaki performansının sonuçlara da yansıdığını belirterek, "Son derece stratejik çalışıyoruz. Maç öncesi Çorumspor'u analiz ettik. Bu takımın teknik direktörü ayrılmış ve düşüşe geçmişlerdi.

Asıl darbeyi Tokatspor karşısında aldılar. Bunu bilerek maç öncesi teknik heyet ve futbolcularımızla görüşerek galibiyete odaklandık. Karşılaşmada 75. dakikada Celal'in attığı çok şık bir golle 3 puanın sahibi olduk. Hafta sonunda karşılaşacağımız Bulancakspor'u yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz" dedi.

Samsun'da oynayacakları Bulancakspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Saraç, Bulancakspor maçından da 3 puan alacaklarına inandığını söyledi.

Bulancakspor'u yenerek ilk yarıyı 22 puanla bitirmek istediklerini ifade eden Saraç, "İkinci devreye de oyuncu takviyesiyle başlayacağız ve ligde üst sıralara tırmanacağız. Takımdaki eksikliklerimiz belli. Bir orta sahaya, bir de forvet mevkiine transfer yapacağız. Ayrıca teknik direktörümüzün raporu doğrultusunda kanatlara da ihtiyacımız olursa transfer yapabiliriz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 17:01:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?