5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

İbrahim Guaye imzaya gelecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor, CSKA Sofya'nın Senagalli defans oyuncusu İbrahim Guaye'nin işini bitirdi. Ön anlaşma imzalanan Guaye'nin pazartesi günü resmi sözleşme için Türkiye'ye geleceği belirtildi.

Transferi yüzde 80 oranında tamamladıklarını, forvet arayışlarının sürdüğünü söyleyen Kulüp Başkanı Adnan Ölmez, "Guaye ile ön anlaşma imzaladık. Kendisi resmi imzayı atmak için pazartesi günü Türkiye'ye gelecek. Teknik heyetin transfer edilmesini istediği isimlerin yüzde 80'ini renklerimize bağladık. Forvet için Mehmet Yılmaz konusunda beklemedeyiz. Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor, bu futbolcuyu takasta kullanmak istiyor. Takas dışında dışarıya vermeleri durumunda başkandan söz aldık. Eğer Trabzonspor, Mehmet Yılmaz'ın yerine transfer yapamazsa, takımda tutmak da isteyebilir. Başka bir takıma verilmesi halinde Mehmet Yılmaz'ı alacağız. Bu transferin olmama ihtimaline karşılık altarnatif arayışlarımız da sürüyor. Bunun dışında bazı mevkilere alternatif olması açısından bir-iki transfer daha yapabiliriz" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ölmez, Kulüpler Birliği toplantısından Haluk Ulusoy'a adaylığı konusunda destek çıkmasından son derece memnun olduklarını, Haluk Ulusoy'un adaylığını desteklediklerini kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 13:31:46
Güncelleme :7 Ocak 2006 Cumartesi 13:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?