19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Minik boksöre ödül

Rusya'nın Tver şehrinde yapılan Avrupa Minikler Şampiyonası'nda 43 kiloda gümüş madalya kazanan Canik Belediyespor boksörü Bünyamin Aydın, Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından altınla ödüllendirildi.

Canik Belediyespor boksörü Bünyamin Aydın'ın başarısını kutlayan Başkan Osman Genç, "Belediyemiz sporcuları bütün dünyadaki organizasyonlarda üstün performanslarıyla büyük başarılar elde ediyor. Bünyamin'in, ülkemizi uzun yıllar başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Başarılı olan bütün sporcularımı sonuna kadar destekleyeceğim" dedi.
Bünyamin Aydın'ın şampiyonaya antrenör Fazlı Us nezaretinde hazırlandığını dile getiren Boks İl Temsilcisi ve Canik Belediyespor Antrenörü Mustafa Bilir ise, disiplinli çalışmayla her türlü zorluğun aşılacağını belirterek, "Buna en güzel örnek de Bünyamin'dir" diye konuştu.

Bu sezon Canik Belediyespor'dan Bünyamin Aydın'ın yanı sıra Nihat Bilir, Yusuf Beykoz, Özcan Arslankılıç ve Muhammet Aydın milli formayı giydi. Bu boksörler, 2008'de Çin'de yapılacak Pekin Olimpiyatları'na katılmak için sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2005 Cuma 19:58:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?