19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsun yeni transfer peşinde

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu, ilk yarıda ligi arzu ettikleri yerde tamamlayamadıklarını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Mazhar Başoğlu, ligin ilk yarısını değerlendirdi. İlk yarıyı iyi bir yerde bitiremedikleri için üzgün olduklarını ifade eden Başoğlu, "Sezon başında iyi bir hazırlık dönemi geçiremedik. Erdoğan Arıca döneminde yapılan pozitif çalışmalar da neticeye yansımadı. Maalesef ilk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik" dedi.

Devre arasında yapılacak çalışmalarla takımın istenilen düzeye geleceğini kaydeden Mazhar Başoğlu, "Devre arasında yapılacak çalışmalar ve transfer edilecek oyuncular ile eksikler giderilecek. Yeni transferler ile takım güçlendirilecek ve 2. yarı hızla düşme hattından yukarı çıkacağız" diye konuştu.

Transfer konusunda bazı oyuncular ile temas halinde olduklarını dile getiren Başoğlu, "Brezilya'da ve Avrupa'da görüştüğümüz oyuncular var. Futbol Şubesi Sorumlusu Tarık Darende ile birlikte Avrupa'ya gideceğiz. Burada daha önce görüşülmüş olan oyuncular ile masaya oturacağız. Anlaşabilirsek bu oyuncular kampa katılacak. Ayrıca, bazı oyuncular ile ilgili Trabzonspor ve Fenerbahçe ile görüşmeler yapıyoruz. Trabzonspor ile başkanımız, Fenerbahçe ile de hocamız Erdoğan Arıca görüşüyor. Bir de Mehmet Nas'la ilgili Gençlerbirliği ile görüşüyoruz" şeklinde konuştu.

Kamuoyunda, "mevcut futbolcular iyi değil, onların yerine oyuncu alınacak" şeklinde yanlış bir anlaşılmanın olduğunu belirten Başoğlu, "Böyle bir şey yok. Alternatif oyuncuya ihtiyacımız var. Sıkıntımız alternatif oyuncu olmaması. Yedek kulübemiz çok zayıf. Bu nedenle sıkıntı çekiyoruz. Takımdan hiçbir oyuncu gitmeyecek. Takviye yapılacak" ifadelerini kullandı.

Diyarbakırspor maçını da değerlendiren Başoğlu, alınan 1 puanın çok önemli olduğuna dikkat çekerek, Muhammet'in 2. sarı kartla oyundan atılmasının doğru olmadığını vurguladı. Başoğlu, devre arası kampının Antalya'da yapılacağını sözlerine ekledi.

Öte yandan, çarşamba günü Samsunspor'la Konyaspor arasında yapılacak Fortis Türkiye Kupası Grup karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Buna göre; kale arkası 50 YKr, maraton 1, kapalı 3 ve VIP 10 YTL'den satılacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 15:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?