5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsunspor kampa girdi

Samsunspor Teknik Direktörü Levent Eriş, rakipleriyle aralarındaki puan farkının açılmaması için Karşıyaka'yı mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.
 
Nuri Asan Tesisleri'nde, yarın oynayacağı Karşıyaka maçı için hafif bir ter idmanı yapan Samsunspor, idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. İdmandan sonra açıklamalarda bulunan teknik direktör Levent Eriş, Karşıyaka'nın son 3 haftada iyi bir çıkış yakaladığına ve özellikle deplasmanda iyi sonuçlar aldığına dikkat çekti. Karşıyaka'nın büyük bir moralle Samsunspor'un karşısına çıkağını dile getiren Eriş, "Bizde kazanmayı arzuluyoruz. Rakiplerimizle aramızdaki puan farkının açılmasını hiç istemiyoruz. Bu anlamda deplasmanda kazandığımız puanların semeresini içerde de kazanarak sürdürmek istiyoruz. Ligin başında önemli puanlar kaybettik. Bu kayıpları yeniden toplamak için de bundan sonraki maçlarda kayıp vermek istemiyoruz. İnanıyorum ki bu maçı da kazanacağız" dedi.
 
Samsunspor Genel Menajeri Ercüment Coşkundere ise ligde üst sıralara tırmanmak için mutlaka Karşıyaka maçını kazanmak zorunda olduklarını ifade etti. Coşkundere, "Kazandığımızda 2 basamak daha yukarı çıkma şansı yakalayacağız. Bunun bilincindeyiz. Hedefimizde üst sıralar olduğu için basamakları sırayla geçerek hedefimize doğru gitmek istiyoruz" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2006 Cumartesi 17:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?