19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsunspor Menaceri Uyar istifa etti

Samsunspor Genel Menajeri Yücel Uyar, Samsunspor Kulüp Başkanı Adnan Ölmez'le görüşerek, istifa ettiğini açıkladı.

Yücel Uyar, bugün itibarıyla görevi bıraktığına dikkat çekerek, daha önce Konyaspor maçından sonra da istifa ettiğini ancak Başkan Adnan Ölmez'in bir süre beklemesini istediğini kaydetti. Uyar, "Takım başarılı olmayınca yaptığım işten zevk almıyordum. Bir süre bekledim, ancak başarı olmayınca Başkan Adnan Ölmez'le görüşerek, görevimden istifa ettim" dedi.

Kendisinin teknik adam olduğunu ifade eden Uyar, genel menajerlik görevine de istemeyerek geldiğini belirtti. Yaptığı görevde mutlu olamadığını vurgulayan Uyar, "Ben bir teknik direktörüm. İşler kötü gittiğinde de konumum itibariyle müdahale edemedim. Bundan sonra teknik direktörlük görevime devam edeceğim. Birçok takımdan teklif var ama teklif aldığım için istifa etmedim" dedi.

Öte yandan, Samsunspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. İdman öncesi futbolcular ile bir süre görüşen teknik direktör Erdoğan Arıca, futbolcuların kendilerine güvenmelerini istedi. Arıca, yönetiminde yaklaşık 1.5 saat çalışan Kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlendi.

.
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2005 Cuma 16:25:23
Güncelleme :26 Kasım 2005 Cumartesi 15:43:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?