26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsunspor turu 90. dakikada geçti

Türkiye Kupası 2. kademe maçında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni, son dakikada Serkan Aykut'un golüyle mağlup eden Samsunspor, 3. tura yükseldi.

Karşılaşma sonrasında basın toplantısı düzenleyen Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, bu tür maçların zorluğuna dikkat çekerek, yorgunluk ve konsantre eksikliğinin kendilerini çok zorladığını söyledi. Bu maçların zor olacağını herkesin bildiğini belirten Arıca, "Bu tür maçlara oyuncular konsantre olamıyor. Bizimkilerin saha ve hava şartlarını iyi kullanmaları ve kontrollü paslarla oynamaları gerekirdi. Sıcak hava, aşırı yorgunluk ve konsantre eksikliği bizi çok zorladı. Rakibe şans vermedik, ama biz de çok etkili oynamadık. Bir yarım saat daha oynamayı düşünürken, Serkan hem arkadaşlarını hem de bizi kurtardı" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara da, son dakikada yedikleri şanssız bir golle elendiklerini söyledi. Son derece kaliteli bir maç olduğunu kaydeden Özkara, "İyi mücadele ettik. 90. dakikada yediğimiz golle maalesef elendik. Şanssız bir gol yedik. Gönül isterdi ki bu maçı geçelim ama olmadı. Samsunspor'u kutluyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 19:23:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?