26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsunspor zor geçti

Türkiye Kupası D Grubu'nda Samsunspor, Sarıyer engelini 3-2'lik skorla geçerken, Samsunspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, kendileri açısından zor bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından bir açıklama yapan Arıca, bozuk bir zeminde mücadele etmenin kendilerini zorladığını belirterek, "2-0 öne geçtikten sonra oyuncularımda konsantrasyon eksikliği oldu ve klasik savunma hatalarımızla maç 2-2'ye geldi. Ancak zor da olsa kazanmasını bildik. Sarıyer mükemmel bir takım'' diye konuştu. Samsunsporlu futbolcular da ağır bir zeminde oynadıkları bu müsabakadan galibiyetle ayrılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, karşılaşmayı izlemeye yardımcıları Müfit Erkasap ve Oğuz Çetin ile birlikte gelen Milli Takımlar Başsorumlusu Fatih Terim, karşılaşma sonunda bir açıklama yapmazken, yardımcısı Müfit Erkasap, Samsunspor'un Süper Lig tecrübesi ile karşılaşmadan galip ayrılmayı bildiğini ifade ederek, "İlk yarı Samsunspor iyi mücadele etti. Ancak 2. yarı Sarıyer kendini topladı ve skoru eşitledi. Samsunspor, tecrübesi ile bu maçı kazandı" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2005 Perşembe 02:23:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?