5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Samsunspor'un oyları taahhüt altında değildir

Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez, bazı basın yayın organlarında çıkan Samsunspor delegasyonunun tek bir adaya yönlendiği haberlerine tepki göstererek, "Samsunspor'un oyları herhangi bir adaya taahhüt edilmiş değildir. Gerçeklerle örtüşmeyen bu yöndeki haberler Samsunspor delegasyonunun görüşlerini yansıtmamalıdır" dedi.

Samsunspor Başkanı Adnan Ölmez, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu ile ilgili Ankara Asal Hotel'de bir basın toplantısı düzenledi. TFF Başkanı ve yönetim kurulunun belirleneceği seçimlerin eşiğine gelindiğini belirten Ölmez, "Bu süreçte herkesin üzerine düşen tarihi sorumluk Türk futbol camiasının birliğini ve bütünlüğünü muhafaza etmektir. Ülkemizde futbola ilgi duyan milyonların tüm dikkatleri yaşanan gelişmelerin üzerindedir. Türk futbol hayatına yön veren başkanlar ve sorumluluk sahibi kişiler olarak gelinen noktada futbol camiasına, sporseverlere ve taraftarlara örnek oluşturacak bir birlikteliği sergilememiz kaçınılmaz bir hal almıştır. Bu durumda herkesçe bilinen sorunların federasyon seçimlerinden sonra adil ve kalıcı bir çözüme kavuşturulacağına yönelik samimi inancımızı koruduğumuzun bilinmesini isteriz" diye konuştu.

Genel Kurul'da Türkiye liglerinde bulunan futbol kulüplerinin büyük çoğunluğunun genel eğilimlerine paralel bir yaklaşım içinde hareket edeceklerini ifade eden Başkan Ölmez, "Bu tavır Samsunspor delegasyonunun ortak kararları içinde belirlenmiştir" dedi.

Samsunspor delegasyonunun tek bir adaya yönlendiği şeklindeki adaylara tepki gösteren Başkan Ölmez, "Samsunspor'un oyları herhangi bir adaya tulum halinde tahahhüt edilmiş değildir. Gerçeklerle örtüşmeyen bu yöndeki haberler Samsunspor delegasyonunun görüşlerini yansıtmamalıdır. Samsunspor delegasyonu futbol kulüplerinin genel eğilimine paralel hareket tarzını sürdürücektir" diye konuştu.

Ölmez, basın mensuplarının Samsunspor delegasyonunun seçimlerdeki eğiliminin ne olduğu yönündeki sorularını ise cevaplamaktan kaçındı.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 17:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?