26
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Tek yumruk olmak zorundayız

Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez, kırmızı-beyazlı ekibin taraftarı, teknik heyeti, futbolcusu ve yönetimiyle bir ekip olduğunu, bu ekibin birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağını belirterek, "Yönetim olarak, sahaya çıkıp oynamanın dışında bu takımın başarısı için herşeyi yapacağız. Mevcut şartlarda yapılması gereken neyse onu yapacağız" dedi.

Denizlispor karşısında alınan mağlubiyeti değerlendiren Kulüp Başkanı Adnan Ölmez, "Biz Samsunspor camiası olarak taraftarı, futbolcusu, teknik heyeti ve yönetimiyle bir bütünüz. Her biri ayrı ayrı birer cevher olan futbolcular, 'Daha verimli, daha aktif, takımım için daha fazla nasıl yararlı olabilirim' düşüncesinde olması gerekiyor. Alınan talihsiz sonuçlara rağmen iki elimizi iki yanağımıza koymadık. 'Ne olacak bu işin sonu ?' demedik. Silkeleneceğiz ve kendimize geleceğiz. Yönetim olarak yola çıkarken gemileri yaktık. 'Filikamı kurtarayım' diyenler, kötülüğü kendisine yapmış olacak. Karamsar değiliz. Kulübümüzün borçlarını yapılandırdık. Kimseden korkmuyor ve çekinmiyoruz. Samsun'un, Samsunspor'un başarısı için adımlarımızı atıyoruz. Kimseye düşman değiliz, tek isteğimiz elele verip başarılı olmak. Denizlispor'a mağlup olduk, ancak ligin bitmesine daha çok var. Sezon sonunda ipi olmamız gereken yerde göğüsleyeceğiz. Birlik ve beraberlik tohumlarının atılacağı bir dönemdeyiz. Şu anda başkalarının ne yaptığının değil, kişinin kendi işini ne kadar başarılı yaptığının üzerinde duracağız" ifadelerini kullandı.

Pozitif enerji ve tebessümün olmadığı bir yerde yaşanamayacağını, Samsunspor'un istenmeyen noktadan kurtulması için camiada herkese görev düştüğünü belirten Başkan Ölmez, "Samsunlular, yöneticiden, teknik kadrodan ve futbolculardan başarı istiyor. 'İşinizi yapın' diyor. O halde yapacağız. Herbir oyuncumuz hedefini koymalı. Bize cesaret, kararlılık, azim gerek. Bugüne kadar başarısız olmuş olabiliriz. Bu başarısızlıkta Samsunspor'un özel bir durumu vardır. Ama bunların hepsini geride bırakacağız. Akıllı ve çalışan insanlar için sıkıntılar ve olumsuzluklar sıçrama taşıdır. Samsunspor olarak biz gerekli sıçramayı yapacağız. Bu inançtayım. Samsunspor, Samsun'un imajı olmayı sürdürecek. Herkes işinin delisi olmadıkça başarı olmaz. Şu an silkelenmenin ve 'Ben de varım' demenin zamanıdır. Bütün arkadaşlarımız kıymetli. Hepsine ayrı ayrı değer veriyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"Samsunspor'u seviyorum" diyen herkesin çözüme ortak olması, sevmeyenlerin ise 'Yapamıyorum, beceriksizim, beni azledin" demesi gerektiğini belirten Başkan Ölmez, "Çözümü olmayan problemin bir parçasıdır. Biz yönetim olarak borçları yapılandırdık. Bir kısmını ödedik. Kariyer sahibi, işinin delisi bir teknik direktörümüz var. Şu anda en büyük sorunumuz, yedek kulübemizin olmayışından dolayı alternatifsiz bir kodromuz oluşu. Bu bizi büyük sıkıntıya sokuyor. Bütün hedefimiz ilk yarı sonuna kadar alabildiğimiz kadar puan almak ve devrede yeniden yapılanmak. Ama kadromuz alternatifsiz de olsa bütün oyuncularımız görevini yapmak zorunda. İşini profesyonelce yapan arkadaşlarımızı baştacı yapıp, yapmayanlara gereken cezayı vereceğiz. İşe gönlünü koymuş arkadaşlarımızla bu yola devam edeceğiz. Transferler konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bazı futbolcularla görüşmeleri devam ettiriyoruz. Devre arasında gerekli takviyeleri yapacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 15:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?