4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Yönetim tam kadro maçta

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, yönetim kurulu olarak Pazar günü deplasmanda oynayacakları Türk Tekekomspor maçına tam kadro gitme kararı aldıklarını söyledi. 

Basın Sözcüsü Cevat Öncü, Kulüp Başkanı Mazhar Başoğlu'nun yurtdışında olması nedeniyle Başkan Vekili Ercan İnce'nin başkanlığında yapılan toplantıda, Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun'un istifası ve gündemde yer alan konuların görüşüldüğünü kaydetti. Süper Lig hedefiyle başladıkları sezonda 5. ve 6. haftada yenilgiyle devam eden olumsuz tablonun en kısa zamanda sonlandırılması gerektiğini dile getiren Öncü, "Yönetim kurulu toplantımızda almamız gereken önlemleri görüştük. Kulübümüz, teknik heyet ve futbolcu kalitesi bakımından belirlenen hedeflere ulaşabilecek güçtedir. Bu olumsuzluğu oluşturan ekibin özlenen ve beklenen Samsunspor'u geri getireceğine inanıyorum. Destek amacıyla Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Türk Telekomspor maçına yönetim olarak tam kadro gitme kararı aldık" diye konuştu. 

Öncü, Futbol Şube Sorumlusu Engin Uzun'un istifasının kulüp başkanı Mazhar Başoğlu'nun katılacağı toplantıda değerlendirileceğini de sözlerine ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2006 Perşembe 21:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?