19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

"En kıvrak kişi" yarışması

Samsun'da, bir kafede düzenlenen yarışmada önce izleyerek dans etmeyi öğrenen genç, "En kıvrak kişi" yarışmasında 4 erkek ve 5 bayanı geride bırakarak birinci oldu.


Atakum Sahili'nde hizmet veren Kumsal Cafe'de her hafta Cumartesi geceleri düzenlenen dans yarışması renkli görüntülere sahne oluyor. Kafeye eğlenmeye gelen vatandaşların bir bölümü jüri, bir bölümü yarışmacı oluyor.

Değişik etkinliklerin de düzenlendiği kafedeki dans yarışmasının bu haftaki bölümünde, kadın ve erkekler birbirleriyle göbek atmak için kıyasıya yarıştı. Sırasıyla Romen havası, darbuka ritmi, oyun havalarında hünerlerini sergileyen 5 erkek ve 5 bayan, birinci olmak için dakikalarca ter döktü. Eleme usulü yapılan yarışmada en son 2 bayan ve 1 erkek finale kaldı. Çalınan oyun havası eşliğinde hünerlerini sergileyen yarışmacılar arasından jüri olan vatandaşlar, oylarıyla bayanlardan dans etmeyi öğrenen ve kıvrak dansıyla büyük beğeni toplayan Murat Ataş'ı birinci seçti. Sevincini pistte dans ederek kutlayan Murat Ataş, "haftanın en kıvrak kişisi" unvanını kazandı.


Yıllardır Kumsal Cafe'de düzenlenen dans yarışmasını izlediğini belirten Ataş, "Dans etmeği izleyerek öğrendiğim bayanları geride bıraktığım için mutluyum. Bayanlar gibi göbek atıp kıvrak dans etmeyi öğrenmek için çok çalıştım. Bunu başardım ve daha birçok dereceler elde edeceğime inanıyorum" dedi.

 
İşletme sahibi Köksal Sağıroğlu ise, düzenledikleri dans yarışmasına ilginin büyük olduğunu ve vatandaşların hususi yarışmaya katılmak için geldiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2005 Pazar 14:41:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?