26
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

3. Yerel Yönetimler Şurası

AK Parti Samsun İl Başkanlığı 3. İl Yerel Yönetimler Şurası gerçekleştirildi.

Gazi Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen şura toplantısına, AK Parti Samsun Milletvekilleri Mustafa Demir, Mustafa Çakır, Musa Uzunkaya, Cemal Yılmaz Demir, Ahmet Yeni, Mehmet Kurt, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fuat Köktaş, AK Parti'nin Türk siyasetine farklı bir anlayış getirdiğini söyledi. Türkiye istikrara kavuştukça, ülke meseleleri çözüldükçe, insanların umutları büyüdükçe, AK Parti'nin de büyüdüğüne dikkat çeken Köktaş, "AK Parti iktidarının yola çıkarken koyduğu hedefler, milletimizin talep ve beklentilerinin ifadesidir. Halkımızın hissiyatı ve düşünceleri, dün olduğu gibi bugün de AK Parti'nin duygu ve fikirleriyle örtüşmektedir. Çünkü, AK Parti milletin sesidir, milletin kendisidir. Biz, siyaseti, bir çıkar grubunun menfaatlerine hizmet etme yeri veya toplumu ayrıştıracak yaklaşımların kaynağı değil, bu milleti hayatın her alanında en iyiye ulaştıracak çabalar için bir bilinç merkezi olarak görüyoruz" dedi.

Türkiye'de artık kasaba siyaseti anlayışının bittiğini kaydeden Fuat Köktaş, temiz siyasetin AK Parti'nin en önemli ilkesi olduğunu vurguladı.
Türkiye Cumhuriyeti'nin son 30 yıllık tarihinde AK Parti'nin 2.5 yıl içinde yaptıklarının vaat edildiğini dile getiren Milletvekili Mustafa Demir de "Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı döneminde halkın desteği ile büyük çalışmalar yaptık. Yerel yönetimler anlayışında Türkiye'de ilk sırada yer alıyoruz. Yerel yönetimlerin çalışmalarında daha çok hassasiyet gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yapılması gereken işlerin aciliyeti konusunda faaliyetlerin hızla sürdürülmesi lazımdır. Yerel yönetimler koordinasyon konusunda eksiklikleri varsa bunu bir an önce gidermelidir" diye konuştu.
Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2005 Pazartesi 11:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?