19
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Ameliyat olmak için İstanbul'dan Samsun'a geldi

İstanbul'da fıtık ameliyatı olabilmek için 6 ay sonrasına gün verilen Ayla Korkmaz, Samsun'da ameliyat olmayı tercih etti.

Büyük Anadolu Hastanesi Beyin Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Mustafa Çolak tarafından İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde ve tüm büyük hastanelerde uygulanan mikrodiskektomi yöntemiyle 2-3 santimlik bir açıklık kullanılarak ameliyat edilen Ayla Korkmaz, ameliyattan bir gün sonra taburcu edildi.

Ayla Korkmaz, sağlığın önemine dikkat çekerek, "Ben ağrılarla kıvranırken 6 ay sonraya gün veriliyor. Ülkemizde ameliyat olacak bütün hastalarımız bu sıkıntıyı çekiyor. Anadolu Hastanesi'ne yattığım gün ameliyat oldum. Çok şükür ağrılarımdan kurtuldum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2005 Pazartesi 12:16:03
Güncelleme :12 Eylül 2005 Pazartesi 12:18:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayşegül Hızlıkan IP: 78.179.186.xxx Tarih : 20.07.2009 16:07:12

Bu haberi okudugumda halen Medical Park Samsun da görev yapan bu hekimi annemin ameliyatı için seçtiğimize sevinmiştim .Omurilik kanal daralması için annemi ameliyat edip yürüteceğine inandırarak ikna eden bu kişi 72 yaşındaki hastanın genel durumunu iyice etüd etmemiş olmalı ki annem ameliyatın ertesi daha kötü hale gelerek on gün acılar içinde inleyerek ve bu doktora lanet okuyarak vefat etti.İstanbul da sayısız özel hastane şartlarını görmüş biri olarak Medical Park Samsun daki organizasyon bozuklugu daha dogrusu  hiçbir organizasyonun olmaması bizleri ayrıca perişan etti.Sabah ameliyat için yatan kalp problemi ve tansiyonu olan hastamıza önce saat 3 de ameliyat olacagı söylendi daha sonra akşam 6.30 karga tulumba ameliyata diye götürüldü.Ameliyat öncesi ise 45 dk daha soğuk odada ameliyat sırasını bekledi.Hangi birini yazayım.Özetle yabancıların mezbahalarda gösterdiği titizliği bile buralarda bulmak mümkün değil.Olan zavallı anneciğime oldu Sırtında dikişleri ile bizleri sonsuz acılara garkederek gitti.