5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Berdan Mardini, Ramazan Çadırı'nda

Samsun'un İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen '3. Ramazan Günleri' etkinliğinde sahte alan ünlü sanatçı Berdan Mardini, Samsunlu hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

Sahil Yolu Yabancılar Pazarı yanında 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Türkiye'nin en büyük ramazan çadırında düzenlenen konserde sahneye çıkan Berdan Mardini, yaklaşık 10 bin hayranıyla buluştu. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Samsun İl Başkanı Ali Akyüz'ün de izlediği konserde ünlü sanatçı, söylediği türkülerle hayranlarını hem coşturdu hem de hüzünlendirdi. Konsere gösterilen ilginin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Berdan Mardini, internet sayfasında en çok elektronik postayı Samsun'dan aldığını belirterek, Samsunlular'a kendisine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 

İlkadım belediye Başkanı Erdoğan Tok, konserin anısına Berdan Mardini'ye teşekkür şildi, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz ise çiçek takdim etti. Bir ara kalabalık arasında bazı kişilerin kısa süreli kavga etmesi üzerine sinirlenen Berdan Madrini, "Arkadaşlar konser dinlemeye geldiniz, kavga etmeye değil. Konsere gelenlerin hakkını yiyorsunuz. Paylaşamadığınız şey nedir ki? Lütfen daha sakin olalım. Ramazan ayındayız, hayırlı bir aydayız. Daha sakin olalım, sinirlerimize hakim olalım. Rica ediyorum" dedi. 

Yaklaşık 1.5 saat sahneden kalan Berdan Mardini, seslendirdiği parçalarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2006 Pazartesi 10:51:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?