26
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Gelinlikler de hazır

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından, resmi nikahı olmayan çiftler için düzenlenecek olan 'Toplu Nikah Şöleni'nin gelinliklerinin hazır olduğu belirtildi. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 3.'sünü yapacağı toplu nikah şöleninde resmi nikahı olmayan 65 çifti, resmi nikaha kavuşturacak.

Maddi durumu iyi olmayan ve resmi nikahsız yaşayan çiftleri kapsayan nikah şöleni, 6 Eylül 2005 tarihinde Doğu Park Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilecek. Şölenin hazırlıklarını sürdüren belediye, gelinlikleri hazırladı. Çiftlerin kız çocukları içinde gelinlik hazırlayan belediye, nikahın tüm masraflarını karşılayacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, vatandaşları, çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere toplu nikah şölenine davet etti. Resmi nikahı bulunmayan çiftlerin resmi nikahlarını kıymayı amaçladıklarını belirten Başkan Yılmaz, "Çiftlerin nikah için tüm işlem ve harcamalarını belediye olarak biz üstleniyoruz. Resmi nikahla yaşamlarını birleştirecek yeni çiftlerin mutluluklarını paylaşmak üzere toplu nikah şölenimizi tüm vatandaşlarımızın onurlandırmasını bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2005 Perşembe 14:30:58
Güncelleme :25 Ağustos 2005 Perşembe 14:34:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?