5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Hızır Adım'a hayırsever desteği

İlkadım Belediyesi'nin Hızır Adım Derneği ile ihtiyaç sahibi ailelere verdiği destek devam ediyor. Kurduğu sistemle kamuoyundan büyük takdir ve destek gören Hızır Adım Derneği'ne en son Bücürük firmasından büyük bir yardım geldi. 

Bücürük Mağazası Hızır Adım Derneği'nin ihtiyaç sahibi olarak gösterdiği 100 çocuğa kıyafet yardımı yaptı. Bücürük Mağazaları Genel Müdürü Kenan Ünal'ın verdiği bu destek çocukları ve aileleri çok sevindirdi. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan TOK, mağaza müdürü Ahmet Toydemir ile birlikte ihtiyaç sahibi 100 çocuğa kıyafet hediye etti. Ramazan ayında yapılan bu yardımlar çocukların ve ailelerinin yüzlerini güldürdü. 

Bücürük Mağazası Müdürü Ahmet Toydemir, yaptığı yardımlarla kamuoyunda büyük bir güven kazanan Hızır Adım Derneği'nin çalışmalarını takdir ettiklerini ve kendilerinin de destekte bulunmak amacı ile bu yardımda bulunduklarını belirtti. Yaptığı yardımlarla 3 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Hızır Adım Derneği'ne hayırsever iş adamlarının ve firmaların katkısının gün geçtikçe daha da arttığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hızır Adım kazandığı güvenle yoluna büyüyerek devam etmektedir" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2006 Cumartesi 23:37:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?