5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Şehit polisin ailesine yardım

Samsun'da, tabancayla 3 kişiyi yaraladıktan sonra kaçmaya çalışan saldırganların polise ateş açması sonucu çıkan çatışmada şehit olan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'nda görevli polis memuru Alaaddin Pergel'in ailesine yardım için Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından kampanya başlatıldı. 

Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan vefa örneği sergileyerek 12 gün önce çatışmada şehit olan polis memuru Alaaddin Pergel'in (36) ailesini unutmadı. Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun da oluru alınarak yardım kampanyası başlatıldı. İlköğretim Okulu'na bu yıl başlayan 7 yaşında Kübra, Furkan (3) ve 8 aylık Büşra adında 3 çocuk sahibi olan şehit polisin geride kalan çocukları ve eşine yardım seferberliği başlatıldı. Yardım yapmak isteyenlerin şehit polisin eşi Hüsniye Pergel adına Vakıfbank Çiftlik Şubesi'ne açılan 007286319469 nolu hesaba yardımda bulunabilecekleri belirtildi. 

Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, bu işin parayla ölçülemeyeceğini belirterek, "Ancak, geride kalan çocuklarına ve eşine geleceklerini garanti altına almamız gerekiyor. Onların acılarını paylaşıyoruz. Samsun Emniyet Müdürlüğü bünyesinden başlattığımız bu yardım kampanyasını il geleline yayacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2006 Cuma 16:48:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?