5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Üniversite öğrencilerinden yuva ziyareti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'ne bağlı Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri, Sabancı Çocuk Yuvası'nda barınan 9 çocuğa sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Daha önce de, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı Sabancı Çocuk Yuvası'ndaki çocukları okullarına misafir ederek bir eğlence düzenleyen fakülte öğrencileri, bu kez yuvayı ziyaret ederek Ocak ve Şubat ayında doğan çocukların doğum gününü kutladı.

Yuva Müdürlüğü'nün işbirliğiyle yapılan doğum günü partisinde 5'i kız olmak üzere farklı yaşlardaki 9 çocuk, üzerinde "Ü.İ.İ.B.F (Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi) öğrencileri sizi çok seviyor" yazılı pastadaki mumları hep birlikte üfledi. Sabancı Çocuk Yuvası Psikoloğu ve aynı zamanda Müdür Vekili olan Eyüp Yeniyıldız, fakülte öğrencilerine çocuklara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Doğum günü kutlanan minikler, ağabey ve ablalarının verdikleri hediyelerle mutlu olurken, müzik eşliğinde diğer arkadaşlarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 19:35:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?