5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yüzünde kan toplaması var

Samsun'un Alaçam İlçesi'nde yüzünde kan toplanması hastalığı bulunan genç kız, tedavi için destek bekliyor.

Edinilen bilgiye göre, İlçeye bağlı Şirinköy'de Kamile Coşkun (27), doğuştan yüzünde meydana gelen kan toplanması hastalığıyla mücadele veriyor. Yüzündeki kan pıhtılaşması nedeniyle sokağa bile çıkamayan Coşkun, İstanbul'da gördüğü tedavinin ardından yüzünde iyileşme kaydedildi. Uzun süre tedavi gören Kamile Coşkun, tedavi masraflarını karşılayamadığı için tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldı.

İlyas (60) ve Safiye Coşkun'un (55) 8 çocuğundan beşinci çocuğu olan Kamile Coşkun, tedavisi için yardımsever vatandaşlardan destek istedi. Ailesinin maddi durumunun iyi olmadığı, var olan birikimlerini de ailesinin hastalığına harcadığını belirten Kamile Coşkun, yüzündeki çirkin görünüm sebebiyle sokağa bile çıkamadığını söyledi. Tedavisinin mümkün olduğunu dile getiren Coşkun, "25 sefer doktora özel muayene oldum. Alaçam'dan gidip gelmemiz bizi maddi açıdan çok zor durumda bıraktı. Suratımda yarı yarıya bir düzelme var. Fakat babamın artık bana harcayacak parası kalmadı. Aile olarak ekonomik sıkıntı içerisindeyiz" dedi.

Baba İlyas Coşkun, "Kızımı sokağa çıkaramaz duruma getiren hastalıktan dolayı yaptığım harcamalar sebebiyle imkanlarım yetmez oldu. Hayırsever vatandaşlardan destek bekliyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 14:48:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?