16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Öğrencilik daha renkli

Samsun'un Alaçam İlçesi'ne bağlı Soğukçam Köyü İlköğretim Okulu, birçok ilde pilot olarak uygulanmakta olan serbest kıyafet uygulamasına geçti.

Alaçam İlçesi'nin 12 köy ve mahallesinden 370 öğrencinin eğitim gördüğü Soğukçam İlköğretim Okulu, haftada bir gün öğrencilere yönelik 'serbest kıyafet' uygulamasını hayata geçirdi. Okul öğretmenlerinden Ergin Akyüz'ün önerisi ve Okul Müdürü Kerim Apaydın'ın girişimleriyle başlatılan serbest kıyafet uygulamasından öğrencilerin de memnun oldukları gözlendi.

Okul Müdürü Kerim Apaydın, "Öğrencilerin ve velilerin olumlu karşıladıkları bu uygulamanın öğrenciler üzerinde olumlu psikolojik etkileri olduğu ve bu durumdan çok hoşnut kaldıkları gözlenmiştir. Hatta proje, AB uyumu kapsamında daha da genişletilebilir. Öğretmenlerimizin de bu projeden memnun oldukları, öğrencilerinde ruhsal değişimi fark ettikleri, dolayısıyla da ders aktivitelerinde de yükseliş olduğu görüldü" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 12:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
GÖKHAN DEMİR IP: 85.103.11.xxx Tarih : 16.06.2006 22:44:20
MERHABA SOĞUKÇAM İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ SİZLERLE GURUR DUYUYORUM.HER İŞDE BAŞARILI OLMANIZ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR.SELBEST KIYAFET UYGULAMASINI BENDE DESTEKLİYORUM.İNSANA SICAKLIK VE DÜŞÜNME VE KESİN KARARLAR VERİR.OKULA VE DERSLERİNDE DAHA ÇOK BAŞARILI OLURLAR.BEN BU OKUL YAPILMADAN ÖNCE MEZUN OLDUM LİSEYİ BAFRA TİCARET MESLEK LİSESİDE OKUDUM VE ŞİMDİ İSTANBULDA YAŞIYORUM.MUHASEBE VE TRAFİK SİGORTA İŞİNDE ÇALIŞIYORUM .SOĞUKÇAM İLKÖĞRETİM OKULUNDAKİ ÖĞRENCİLER SİZLER HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKSINIZ OKUYUN ÖĞRETMEN,DOKTOR,AVUKAT VE BÜYÜK İNSAN OLUN VATANA MİLLETE YARARLI İŞLER YAPIN HEPİNİZE BAŞARILAR.HAMZALAR MAHALLESİN'DEN GÖKHAN DEMİR.SAYGILARIMI SUNARIM.BAŞARILAR DİLERİM BÜTÜN ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA !