28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Belediyede kış mesaisi

Samsun'un Bafra İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece yol temizleme, gündüz buzlanmaya karşı yolları tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Kardan dolayı ilçede bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemleri alan Bafra Belediyesi, gece-gündüz çalışma yapıyor. İlçede yapılan menfez temizlik çalışmalarıyla da muhtemel kanalizasyon tıkanmaları önleniyor. İtfaiye Müdürlüğü soba zehirlenmelerine ve baca tıkanmalarına karşı vatandaşları uyarırken, dışarıda bulunan su sayaçlarının muhafaza altına alınmasını isteyen Su Otobüs İşletme Müdürlüğü ise, muhtemel bir don olayına karşı dışarıda bulunan su sayaçlarının talaş ve kalın bez parçalarıyla sarılması, borulardaki suların donmasını önlemek için gece evlerdeki bir musluğun hafif olarak açık bırakılması uyarısında bulundu.

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, "Bafra'da kış mevsiminde hiçbir sorun yaşanmaması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden aldığımız tahmin ve beklentiler doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu bağlamda gerek bizim tespitlerimiz ve gerekse vatandaşlarımızın Alo 185 belediye hattına bildirdikleri her türlü soruna anında müdahalede bulunuyoruz. Ekiplerimiz, geceleri kar temizleme ve özellikle buzlanmalara karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor" dedi.

.
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2006 Çarşamba 13:34:02
Güncelleme :25 Ocak 2006 Çarşamba 15:27:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?