18
Mayıs
2024
Cumartesi
HAVZA - SAMSUN

Anadolu Ajansı'nın acılı günü...

Samsun’un Havza İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin Anadolu Ajansı (AA) parlamento muhabiri Esin Öztürk, eşi Hilal Öztürk ve kızı Ülgen Öztürk olduğu bildirildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, Samsun'dan Ankara istikametine gitmekte olan Hilal Öztürk  yönetimindeki otomobil, Teşvikiye Köprüsü'nde saat 18.00 sıralarında karşı istikametten gelmekte olan Dilaver Karaçoban idaresinde ki kamyonla çarpıştı. Kazada, AA parlamento muhabiri Esin Öztürk (40) olay yerinde, eşi Hilal Öztürk ve kızı Ülgen Öztürk (4) ise kaldırıldığı Havza Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Samsun'a sevkedilirken yolda hayatlarını kaybetti. Kamyon sürücüsü Dilaver Karaçoban ise yaralandı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2004 Perşembe 10:37:35
Güncelleme :8 Nisan 2005 Cuma 14:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
M.Fatih Aksu IP: 84.226.123.xxx Tarih : 29.04.2005 01:42:09
Sevgili okuyucular bu habere yorum yazmadan önce ölenlere Allahtan rahmet,ailelerinede sabir diliyorum.Bu yolun kac can aldigini gecmise bakipta cikarirlarsa nice canlarin gittigini anlariz.Bu karayolunun degismesini isteyecek hicmi yürekli biri yok.Benim düsüncem bu yolun merzifon duzlugunden havzanin boyalica köyü arasi yani dagin arka tarafindan rahatlikla verilebilir hemde duble olarak.Lütfen yetkililere iletilmesini rica ediyorum sade bir vatandas olarak fikrimi belirtiyorum.Yarin birileri daha kaza yapsin diye beklemeyelim.