16
Mayıs
2024
Perşembe
HAVZA - SAMSUN

Bafra Belediyespor kamp için Havza'da

Bu sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan Bafra Belediyespor, yeni sezon öncesi 10 günlük kamp yapmak için Samsun'un Havza ilçesine gitti.

Bafra Belediyesspor'un, Havza Tuğra Otel'de yapacağı 10 günlük kampta Samsunspor, Çorumspor, Tokatspor ve Gazi Belediyespor ile hazırlık maçları yapacağı öğrenildi. Bafra Belediyespor Başkanı Dursun Ali Bilgen, Bafraspor kamuoyunun 3. Lig özlemini 14 yıl aradan sonra giderdiklerini belirterek, "Şu anda ise 3. Lig'de daha başarılı olmak için Bafra'ya, Samsun'a ve bölgemize yakışır bir takım kurduk. Kolej havasında, disiplini ve centilmenliği elden bırakmayacak bir ekip oluşturduk. Kampta 10 gün çalışmalarımız sürecek. Bu arada hazırlık maçlarımız olacak. Kamp dönüşümüz muhteşem olacak" dedi.

Kulüp Başkanı Dursun Ali Bilgen, Genel Sekreter Adnan Hazır, Genel Kaptan Kara Mehmet Topçu'nun da bulunduğu kafilede şu futbolcular yer alıyor: "Adil, Burak, Mahmut, Ersin, Cem, Murat, Aykal, Nadir, Fatih, Mustafa, Bekir, Göktürk, Okan, Volkan, Ulaş, Tuncay, Tolga, Ufuk, Seyit, Ahmet, Hasan ve Gökay."

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2007 Perşembe 22:50:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?